Sunday, May 18, 2008

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!!

Τα σενάρια περί ρυθμίσεων φουντώνουν, παραλλάσσονται, φτάνουν αντιφατικά και αλληλοσυγκρουόμενα, πέρα από κάθε λογική.
Λες και κάποιοι «σατανικοί» εγκέφαλοι επεξεργάζονται τον πιο σίγουρο τρόπο για το πώς θα μείνουμε οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ άνεργοι συνολικά για άλλη μια χρονιά, το πώς θα αποτελειώσουν όλο το σώμα των εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ, να τελειώσουν και με όσους δεν μπόρεσαν να ξεπαστρέψουν ολοκληρωτικά ( γιατί, ας μην το ξεχνάμε, η μεγάλη ζημιά ήδη έχει γίνει, και οι περισσότεροι ΟΑΕΔΙΤΕΣ είναι ήδη εκτός) την σχολική χρονιά 2007-8.

Υπενθυμίζουμε σε όσους πολιτικούς, πολιτικάντηδες και στους υπασπιστές συνδικαλιστές τους που μπαίνουν στο κλαμπ αυτό, ότι όσοι επεξεργάζονται τέτοια σενάρια, είναι σα να σχεδιάζουν για το πώς θα ρίξουν ωρολογιακές βόμβες, είτε άμεσα, είτε βραδυφλεγείς!

Όσοι με περισσή ευκολία αποφασίζουν για το πόσοι ΟΑΕΔΙΤΕΣ θα μείνουν έξω από την εκπαίδευση και την καινούρια χρονιά, ετοιμάζουν για τους ίδιους, τους προϊσταμένους και τους συνεργάτες τους δύσκολες μέρες: η οργή των άνεργων εκπαιδευτικών δεν θα περιοριστεί σε λεκτικές διαμαρτυρίες μέσα στο κλαμπ αυτό! Η οργή φουντώνει και θα έχει κοινωνική και πολιτική έκφραση τόσο τοπικά όσο και κεντρικά και άμεσα και μακροπρόθεσμα!

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να εξαφανίζει το παρελθόν μας, το εργασιακό μας παρελθόν στον ΟΑΕΔ! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να στραπατσάρει την αξιοπρέπειά μας! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μας συμπεριφέρεται σαν να ήμασταν σκουπίδια ή ιθαγενείς που θα ξεγελαστούν με τις πολύχρωμες ψεύτικες πλαστικές χάντρες!

Κανένας δεν δικαιούται να παίζει με το μέλλον μας!!!

ΑΚΟΥΤΕ;;;

No comments: